MinID går i luften i dag

Flotte spilskærme til ok pris

(Dell G3223Q skærm. (Foto: Dell)

Verdens tredjestørste pc-fabrikant Dell sælger både computere og gamer-skærme under sit eget navn og via datterselskabet Alienware.

Nu er der kommet til ekstra skærme til i mellemklassen – begge på 32 tommer. Dem markedsfører Dell under sit eget mærke og sine egne salgskanaler.

Den ene nyhed er Dell 32 4K UHD Gaming Monitor (G3223Q), der forbindes til pc eller spilkonsol via et hurtigt HDMI 2.1 stik. Den anden nye Dell skærm hedder 21 USB-C Gaming Monitor (G3223D).

4K UHD varianten kan arbejde med en variabel opdaterings-frekvens på op til 144 Hz fra et pc-grafikkort eller 120 Hz en spilkonsol. Skærmen støtter desuden AMD’s FreeSync Premium Pro standard.

(Dell G3223D skærm. (Foto: Dell)

Skærmen kan også andet end spil. Via sin nye Creator funktion kan grafikere, filmfolk og spiludviklere også få glæde af skærmen og dens præcise farve-gengivning.

Dells anden nyhed i 32 tommers gamer-skæærme (G322oD) er bvelegnet til grafik-tunge spil, sport og simulationer, der sendes til skærmen via USB-C kabel.

Sidstnævnte skærm er allerede på markedet til en pris af 4.700 kroner- 4K UHD varianten kommer den 30. marts. Prisen er endnu ikke klar.

Begge Dell-skærme har en ComfortView Plus certificering fra de tyske TÜV test-laboratorier. Det betyder, at skærmene er ekstra gode til at reducere det øjen-irriterende blå lys….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MinID går i luften i dag