iPhones er «billige» i Danmark

Hvis Nintendo lavede kaffemaskine

(Foto: Sergen Çağlayan)

Selv inkarnerede computerspillere bliver tørstige ind imellem. Måske ikke altid efter en dåse-coke eller en energivand, men bare efter godt gammeldags kaffe.

Så kan man selvfølgelig gå ud i køkkenet til husets kaffemaskine, men her vil det brune bryg aldrig smage helt så godt som, hvis man drak den varme drik i selskab med Super Mario, Pikachu, Luigi, Prinsesse Peach eller andre berømte spilfigurer.

Den tyrkiske industri-designer Sergen Çağlayan forestiller sig, at Nintendo byggede en kaffemaskine som supplement til sine spille-konsoller. I samme design og med kaffekapsler, der I smag og indhold minder om spilfigurerne.

Nintendo har ikke gjort det endnu, men burde tænke på det. En kaffemaskine ville give Nintendo et lille forspring, mens de to ærkerivaler Microsoft og Sony har travlt med at købe op for milliarder af kroner i softwarehuse.

(Foto: Sergen Çağlayan)

Çağlayan kalder sin opfindelse for Nintendo FP, hvor de to bogstaver for Froth & Play – xxxx og spil. Signatur-farverne er røde og blå som hos spillekonsollerne, og knapperne minder meget om en Nintendo Game Boy fra for 20 år siden.

Man kan ikke spille på kaffemaskinen, selvom den hedder Play til efternavn. Det nærmeste, man kommer, er nok at lege skum hen over sin varme kop latte.

Betjeningen skal være prisværdig nem: Hæld vand på plastik-tanken og mælk i den separate beholder til formålet. Løft den lille LCD-skærm for at tænde maskinen. Læg en kaffekapsel og vælg det Nintendo motiv, som skal “printes” i skuffet. That’s it.

Det bliver spændende at se, om Nintendo selv sætter kaffemaskinen i produktion – eller om et af de store kaffehuse kunne se en idé i få en ny spil-fokuseret købergruppe….

(Foto: Sergen Çağlayan)

(Foto: Sergen Çağlayan)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhones er «billige» i Danmark