Vi stoler mest på tech

Mere kulør på skrivebordet

(Foto: Logitech)

Kontor-arbejdspladser plejer normalt ikke at ligne farvelader – og slet ikke skriveborde og computere.

Tilbehørs-giganten Logitech har nu gjort det til sin opgave at ændre på den kendsgerning. De tre nye produkter i POP familien – tastatur, mus og musemåtte – kommer i glade kulører, der nok skal lyse op både på arbejdspladsen og i hjemmekontoret.

Jeg skrev første gang her på Leifshows  om POP tilbage i november, men nu er de farverige nyheder omsider landet i danske butikker. Her koster POPKeys tastaturet 699 kroner, POP Mouse 349 og POP musemåtten 149 kroner.

POP er en del af Logitechs Studio serie af tilbehør. Den omfatter bl.a. Pebble musen i minimalistisk design og de to K580 og K380 tastaturer.

POP fås i tre pastel-farver og fungerer alsidigt samme med Windows, MacOS, Chrome OS, iOS, Android ipadOS og Linux.

(Foto: Logitech)

Tastaturet kan imidlertid mere end bare se smart ud på skrivebordet. POPKeys er nemlig mekanisk og dejligt gammeldags at skrive på.

Der er f.eks otte udskiftelige emoji-taster med i æsken. Dem kan man nemt udvide med, så man har en hurtig genvej til de symboler, man bruger mest i sin kommunikation på email eller i sociale medier.

POPKeys har også 12 nye ”fn” genveje til f.eks. aktivering af klippe-værktøjer, mute funktion på mikrofonen og forskellige medie-taster.

POP Mouse er lille og kompakt. Den kommer bl.a. med Smartwheel, der automatisk skifter fra høj-præcision til hastigheds-styret rulning. Desuden har musen en særlig top-knap, der åbnet for emoji-menuen på skærmen.

Hvis man har downloadet Logitechs Options app, kan man bruge POP Mouse sammen med Logitech Flow, hvor man nemt kan kopiere og indsætte tekst, filer og billeder mellem flere computere.

Både tastatur og mus kan forbindes til tre enheder ad gangen via enten Bluetooth eller den trådløse Logi Bolt modtager….

(Foto: Logitech)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi stoler mest på tech