Denon tv-højttaler til kun 3.000

Google spil er på vej til pc’en

(Foto: Google)

Mens Microsoft har gjort sig selv til en kæmpe i gaming verdenen ved at købe spil-softwarehuset Activision, har konkurrenterne travlt med at fortælle, at de skam også kan computerspil.

Det er ikke mindst Microsofts ærkerival Google, der meddelte i går, at Windows brugere i en række udvalgte lande nu kan køre en række populære Android spil på deres pc.

Googles mål er at bringe det enorme udvalg af mobilspil fra Android til laptops og desktops med Microsofts styresystem på.

Det vil uden tvivl behage mange, fordi de på den måde kan spille på en større skærm, end de er vant til fra deres mobiltelefon.

Samtidig kan gamerne spille på tværs af platformene og nøjes med at have ét abonnement på Google Play Games. Resultater og scores, som man f.eks. har opnået på sin pc, vil kunne ses på mobilen – og vice versa.

Populære mobilspil fra Android telefoner kan snart bruges på en Windows pc med tastatur, mus og større skærm. (Foto: 9to5Google)

 

Endelig kan Google drille Microsoft, der med overtagelsen af Activision får både styrket spiludvalget på Xbox konsollerne og på Windows.

Google kalder udrulningen af Android Games til Windows for en beta-test, men alle pc-brugere i Sydkorea, Taiwan og Hong Kong har adgang.

Andre lande og regioner vil følge i de kommende måneder. Når man forsøger at downloade spillene fra Danmark, får man en skærm op på pc’en, der fortæller, at ”betaversionen ikke er tilgængelig i dit område endnu.”

Inden den nye service bliver fuldt tilgængelig overalt, vil Google sikre sig, at spillene også betjenings-mæssigt er forbedret, så de fungerer med mus og tastatur – og ikke kun en touch skærm på mobilen.

De første 12 Android spiltitler, der er gjort klart til Windows, er følgende: Asphalt 9: Legends, Cookie Run: Kingdom, Cookie Run: Ovenbreak, Dragon Mania Legends, Gardenscapes, Homescaoes, Idle Heroes, Mobile Legends: Bang Bang og State of Survival: The Joker Collaboration….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denon tv-højttaler til kun 3.000