Nye Galaxy S22 bliver dyrere

Skrivepen til skolebørn

(Foto: Logitech)

Det er bestemt ikke kun voksne, der bruger digitale penne til at skrive, klikke og tegne med på smartphones, tablets eller laptops med touch skærme.

Skolebørn kan også have stor glæde af pennene i deres undervisning. Det viser sig nemlig, at eleverne har lettere ved at huske det, de lærer, når de tager fysiske noter i timerne. Ikke nødvendigvis på papir som i gamle dage, men også på skærm.

Tilbehørs-giganten Logitech har derfor lanceret den nye Logitech Pen, der er specielt designet til Chromebooks i brugere fra første til tiende klasse i folkeskolen.

(Foto: Logitech)

Logitech har udviklet den nye pen i tæt samarbejde med elever, lærere og forældre. Den lever op til kravene fra organisationen Universal Stylus Initiative (USI) og er af Google certificeret til Works With Chromebooks.

Logitech Pen har et greb i silikone og et skridsikkert design. Den aktive pennespids har 4.096 niveauer af tryk-følsomhed, der giver stor nøjagtighed på skærmen.

Pennen er samtidig robust og kan tåle fald fra 1,2 meters højde og ned på gulvet. Den drukner ikke af, at et glas vand hældes ud over den, og dens batteri lades op via samme USB-C lader, som bruges på Chromebooks. Ved normalt brug kan pennen skrive i 15 dage mellem hver opladning.

Logitech Pen kommer til salg på www.logitech.com og hos udvalgte forhandlere fra slutningen af marts. Den danske pris bliver 559 kroner….

(Foto: Logitech)

Lærerne har selvfølgelig også god anvendelse for pennen, når de arbejder med en Chromebook laptop. (Foto: Logitech)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye Galaxy S22 bliver dyrere