Facebook dropper video dating

Nye Galaxy S22 bliver dyrere

(Foto: WeChat)

Alt sammen bliver dyrere i denne tid – strøm, varme, fødevarer, IKEA ting. Så hvorfor ikke også den næste smartphone, vi vil købe.

Det er højst sandsynligt, hvad vi vil opleve, når Samsung lancerer sin 2022-høst af Galaxy S telefoner den 8. februar.

Op til 1.000 kroner dyrere, skriver de kinesiske sociale medier, der plejer at være velorienterede på dét punkt. Afhængig af den model, man kaster sine forelskede blikke på.

Desuden vil Samsung tage over 40 euro – ca. 300 kroner ekstra – hvis kunden vil have en oplader-terning med i købet, som kan levere de 45 watt hurtig-strøm, som fabrikanten reklamerer med. I selve æsken har Samsung nemlig igen skåret laderen bort for at spare udgifter.

Samsung kommer med tre nye Galaxy S22 telefoner, hvor især topmodellen Ultra vil markere sig med et nye design i stil med Galaxy Note 20. Med ekstra avancerede kameraer og en pen at skrive på skærmen med.

De fire kameraer på Samsung Galaxy S22 Ultra vil være et hoved-objektiv på 108 megapixel, en ultra vidvinkel på 12 MP og to telelinser på hver 10 MP. Den ene tele har 10 gange zoom, den anden tre gange. (Foto: WeChat)

For mange vil det dog være lige så vigtigt, at de nye Samsung mobiler vil blive i gennemsnit 100 dollars dyrere end deres forgængere.

Begrundelserne er de velkendte: Mangel på elektroniske komponenter, pris-stigninger på vigtige chips med 30 til 40 procent plus billed-sensorer i kameraer og opladnings-controllere, der koster 10 til 15 procent mere i indkøb.

Standard modellen Samsung Galaxy S22 ventes at koste 899 dollars, mens den mere avancerede S22+ bliver 200 dollars dyrere. I sidste års S21 udgaver er de to prissat til henholdsvis 6.600 og 8.200 kroner på det danske marked.

Flagskibet Galaxy S22 Ultra ender nok på 1.300 dollars. Den koster i øjeblikket fra 10.200 kroner for S21 Ultra.

Så er vi endt oppe i de prisniveauer, som Apple plejer at tage for sine største smartphone. De kan selvfølgelig også nå at få et prishop, når de dukker op i nye iPhone 14 versioner til september.

Samsungs nye Galaxy S22 Ultra topmodel kommer med S Pen som standard. Den skal afløse tidligere tiders Galaxy Note telefoner. (Foto: Gizchina)

Alle tre nye Samsunger får AMOLED skærme med en hurtig opdatering på 120 Hz. Telefonerne har op til 12 GB RAM og 512 GB lager, mens batterierne har mellem 4.500 og 5.000 mAh kapacitet.

Spørgsmålet bliver, om Samsung udstyrer sine nye topmodeller med Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 motor eller med sin egen Exynos 2200. Formentlig med begge.

Hvis Samsung fortsætter sine traditioner, får vi Exynos processorer i de telefoner, som sælges i Europa, mens amerikanerne kan se frem til de seneste Snapdragons i de Galaxies, de får tilbudt at købe.

Kameraerne i de tre nye telefoner vil (sandsynligvis) minde meget om dem, der sidder i de nuværende S21 modeller. S22 og S22+ får tre billedskydere på ryggen, mens Ultra versionen får fire.

Endelig nævner de kinesiske sociale medier, at næste generation Galaxy S22 mobiler kommer i fire forskellige farver – sort, hvid, grøn og pink guld….

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook dropper video dating