Mere end en laptop

Når printeren er med på arbejde

(Foto: Brother)

De fleste betragter printeren som en arbejdshest, der står i et hjørne af kontoret eller på hjemme-arbejdspladsen og spytter A4 papirer ud i massevis. Mange bruges også i dag til at skanne og fotokopiere.

En stor del af den danske printer-park har dog andre – for de fleste mere anonyme – opgaver. De tager bogstavelig talt med på arbejde, hvor de hurtigt bliver uundværlige små hjælpere i butikker, lagre, hos servicefolk og sælgere, der vil udskrive kvitteringer og fakturaer nærmest overalt.

Japanske Brother er en af de store specialister i disse printere. Det seneste eksempel er RJ-3200 familien, der består af to bærbare kvitterings- og labelprintere.

Brother RJ-3200 ligner sine forgængere i udseende, men har fået højere udskrift-hastighed – 127 mm i sekundet – og længere drift på en batteri-opladning.

Desuden har Brother gjort konstruktionen endnu mere robust. Nu kan printeren tåle fald fra to meters højde og ned på et gulv uden at gå i stykker.

Brother nævner selv hylde-opmærkning, prismærkning, print af Click & Connect labels samt udskrivning af tilbud, overslag og regninger som typiske opgaver til RJ-3200 maskinerne. Mulighederne er formentlig endnu mere alsidige.

Printerne bruger termisk udskrivning og findes i versioner med f.eks. Wi-Fi, vandtæthed på IP54 niveau, USB og Bluetooth. Priserne ligger mellem 5.999 og 6.999 kroner ekskl. moms….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere end en laptop