Pladespilleren ligner en grill

10 milliarder har set denne video

(Foto: PinkFong / YouTube)

Kan I huske for 10 år siden, hvor PSY’s fængende ”Gangnam Style” video og musik erobrede internet og blev den første YouTube video, der blev set mere end en milliard gange?

I mellemtiden har “Gangnam” nået over fire milliarder, hvilket er meget imponerende, al den stund PSY ikke længere er så trendy en kunstner, som han var i 2012.

Han er da også blevet overhalet effektivt indenom af et andet koreansk underholdnings-produkt. Børnesangen “Baby Shark” har som den første video i YouTubes historie passeret 10 milliarder views.

Videoen fra det koreanske undervisnings-firma Pinkfong og stemme fra den koreansk-amerikanske sangerinde Hope Segoine slog allerede YouTubes hidtidige record, da den passerede syv milliarder visninger i vovember 2020. Siden da har yderligere tre milliarder kigget med.

“Baby Shark” stammer fra 2006 og blev først vildt populær ude i Asien. Verdens-kendt blev den i 2019, da amerikanske medier begyndte at skrive om den og vise den på tv. Derpå fik den et eget show på børne-tv-kanalen Nickelodeon.

Den søde melodi er også et hit i sociale medier som Instagram og TikTok, hvor både børn, teenagere og voksne i massevis har filmet dem selv danse og mime til børnesangen.

Spændende at se, om ”Baby Shark” også når 15 eller 20 milliarder views ad åre. Populariteten synes i hvert fald at være i fuld vigør….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pladespilleren ligner en grill