Bosch har smart lille alarm

OiSTER bliver multimedia

(Foto: Andrea Piacquadio / Pexels)

I den hårde konkurrence på det danske marked kan teleselskaberne ikke længere nøjes med at tilbyde lave priser for at distancere sig fra rivalerne.

Et moderne teleselskab må gerne være en multimedia leverandør. Nogle gør det ved at sælge adgang til hurtig internet via fiberkabler. Andre ved at inkludere streaming-tjenester i tele-abonnementet.

Det er præcist, hvad 3 nu lader sit lavpris-mobil-selskab OiSTER gøre. Selskabet har lavet en aftale med Viaplay og musik-tjenesten Deezer, så folk fremover kan få fri tale, data og streaming tjenester i samme abonnement til en billig penge.

Viaplay er kendt for at have et bredt udbud af danske og internationale film, serier og alle afsnit af TV3’s populære reality programmer før alle andre.

Deezer er en lillebror til Spotify og Apple Music, men tilbyder stort set de samme features. Derudover har Deezer mere unikke funktioner som Flow og Flow Moods, hvor man vælger musik på basis af ens aktuelle humør.

De nye pakker med OiSTERtainment er på markedet fra i dag onsdag:

De koster 139 kroner med fri tale, 35 GB data og Deezer, Betaler man 169 kroner om måneden, får man fri tale, 55 GB og Viaplay. Vil man have både Deezer, Viaplay, fri tale og 110 GB data, ryger prisen op i 249 kroner om måneden.

OiSTER supplerer med en række introduktions-tilbud. Også eksisterende OiSTER kunder kan være med til en god pris….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bosch har smart lille alarm