OiSTER bliver multimedia

Musen til alle mennesker

(Foto: Logitech)

De fleste nye computermus – og for den sags skyld også pc’er – bliver mere og mere specialiserede for at markere sig i det efterhånden uoverskuelige marked af næsten ens produkter. Hovedretningerne i dag hedder enten gaming eller ergonomi på arbejdspladsen.

Tilbehørs-giganten Logitech går præcist den modsatte vej med sin nye Signature M650 mus. Den er nemlig udviklet til at passe til praktisk talt alle mennesker.

For det første kommer Signature M650 i to størrelser til små hænder og store næver. For det andet fås nyheden også i en version til venstrehåndede. Hvor mange andre tilbyder en sådan alsidighed i en enkelt mus?

(Foto: Logitech)

 

Når man først har valgt en model, der passer perfekt til en, står man med en forholdsvis lige-ud-af-landevejen trådløs computermus.

Den fås i kulørerne off-white, graphite og rosa og kører i 24 måneder på et AA-batteri. Desuden fungerer musen med både Windows, macOS, ChromeOS, iPad OS, Android og Linux. Tilslutningen sker på et øjeblik med Bluetooth LE eller en Logi Bolt USB-modtager.

Interessant er også, at Logitech har indbygget det SmartWheel, som blev introduceret med Studio Pop musen. Rulle-hjulet skifter automatisk mellem forskellige typer scrolling afhængig af, hvordan man bruger musen.

www.logitech.dk

 

M650 musen har desuden næsten lydløse klik og en kontureret overflade, der skal gøre det muligt at arbejde hurtigere og mere komfortabelt end før.

Signature M650, der er tilgængelig i råhvid, grafit og rosa, fungerer med Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS og Android-operativsystemer. Den kan tilsluttes på et øjeblik via Bluetooth(R Low Energy eller Logi Bolt USB-modtager.

Musene er langt hen ad vejen fremstillet af genbrugs-plastik. I den grafit-farvede er det 64 procent af dele, i den råhvide og den rosa 26 procent.

Signature M650 musene vil kunne købes senere i januar på www.logitech.dk og hos udvalgte forhandlere. Prisen er 399 kroner….

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OiSTER bliver multimedia