Apple øretelefoner til fitness folket

Bosch har smart lille alarm

(Foto: Bosch)

Alarmer er noget, som normalt skal installeres fast i de lokaler og de steder, de skal passe på.

Det er ok, hvis man f.eks. har en bestemt bygning eller bolig, man vil overvåge. Men bestemt ikke smart, hvis man bevæger sig meget rundt og flytter mellem hjem, kontor, sommerhus, bil, båd eller campingvogn.

Den store tyske Bosch Koncern har derfor udviklet den nye trådløse Spexor alarm, som man kan tage med overalt. Den er kun 12 centimeter høj og kan placeres overalt, hvor man har enten trådløst Wi-Fi eller en mobiltelefon forbindelse.

Bosch Spexor kan både bruges som klassisk tyveri-alarm, der reagerer på bevægelser omkring sig. Men nyheden kan meget mere:

(Foto: Bosch)

Spexor indeholder nemlig også måle-sensorer for luftkvalitet, røg, støj, temperatur-skifte og lufttryk.

På den måde klarer alarmen både forurening og kriminalitet og advarer med støj og besked til ejerens mobiltelefon, hvor dens virkemåde indstilles via en app.

Bosch oplyser, at Spexor klarer sig helt uden ledninger og router. Det indbyggede batteri kan holde alarmen kørende i op til tre uger på en opladning.

Jeg har ikke kunnet finde Spexor på Bosch’ danske hjemmeside, men på det tyske marked sælges den smarte lille alarm for 250 euro eller ca. 1.650 kroner….

(Foto: Bosch)

(Foto: Bosch)

(Foto: Bosch)

(Foto: Bosch)

(Foto: Bosch)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple øretelefoner til fitness folket