Foldbar rival til Samsung

Apple øretelefoner til fitness folket

(Foto: Beats / Apple)

Hvis I synes, at AirPods Pro er for dyre, kan I om et par uger få adgang til Apples lyd-univers til en noget lavere pris.

Det sker, når de trådløse Fit Pro øretelefoner fra Apples datterselskab Beats lander i Europa og dermed også Danmark.

Fit Pro har samme aktive støjreduktion (ANC), samme H1 processor, samme Audio Sharing, håndfri Siri, Adaptive EQ og spatial sound som i AirPods Pro.

(Foto: Beats / Apple)

De koster 2.200 kroner, mens Beats Fit Pro vil kunne købes for 230 euro eller ca. 1.700 kroner. Det er en pris, som ligger tæt på Apples billigere AirPods af tredje generation. Dem betaler man 1.550 kroner for.

Beats Fit Pro kom på markedet i USA i november, hvor øretelefonerne har fået lidt blandede anmeldelser:

Som andre Beats hovedtelefoner har de en mere buldrende bas-domineret lyd end Apples egne produkter, hvilket mange elsker – andre hader.

(Foto: Beats / Apple)

De har en fleksibel ”vingetip”, der får dem til at sidde fastere i øret, når man dyrker sport. Til samme målgruppe er det vigtigt, at Beats Fit Pro er vandtætte efter IPX4 standarden, så de kan tåle sved og lidt regnvejr. Omvendt har Fit Pro ingen trådløs opladning.

De nye Beats øretelefoner til fitness-folket kører perfekt i Apples egen verden og passer derfor fint sammen med iPhone, Siri, Apple Music osv.

Alligevel bryder Fit Pro grænser, hvilket man næppe kunne forestille sig med Apples originale AirPods.

(Foto: Beats / Apple)

De kommer således med en app, der gør det muligt at ”one touch” parre dem med Android telefoner. Denne app indeholder også en fitness test.

Beats hævder, at Fit Pro kan køre i seks timer på en batteri opladning med ANC eller Transparency Mode tændt, hvilket er ganske flot. Husker man at lægge øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug, kan de klare sig uden stikkontakt i 27 timer.

Apples trådløse sports-øretelefoner ventes til Europa den 24. januar, hvor de kan forudbestilles. Få dem i hænderne – og ørerne – kan man fra den 28. januar….

(Foto: Beats / Apple)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foldbar rival til Samsung