Beam me up, Scotty

Her er de 10 mest populære websider

(Foto: Geralt / Pixabay)

Har I nogensinde spekuleret på, hvilke hjemmesider der er de mest populære i verden – og dermed får flest besøg om måneden?

Det kommer næppe som en overraskelse, at Google ligger suverænt i spidsen, Bare tænk på, hvor ofte I selv klikker ind hos Google, når I søger noget på nettet.

I november, hvor de seneste nye måletal fra analyse-firmaet SimilarWeb stammer fra, havde Google over 89 milliarder besøg.

Google indtager faktisk også andenpladsen. Google-ejede YouTube har 34 milliarder mennesker til at kigge forbi på en video om måneden.

(Infografik: Statista.com)

Facebook må nøjes med en tredje- og en femteplads på Top-10 over de mest populære hjemmesider i verden.

Nok lidt skuffende for Mark Zuckerberg, når han nu ejer de fire største sociale medier. Tallene fra SimilarWeb afslører, at mange af de milliarder af mennesker, der er abonnenter på Facebook, Instagram osv, kun kigger forbi i snit en gang om dagen.

Mere overraskende for mange er nok, at porno-sitet Xvideos sniger sig ind på en flot 10. Plads i det celebre selskab. Hver måned kigger 3,2 milliarder på frække billeder og videoer.

Kinas svar på Google – Baidu – har 5,49 milliarder besøgende om måneden, mens russernes ditto – Yandex – har 3,86 milliarder.

Se også Leifshows hitliste over verdens største online-butikker her….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beam me up, Scotty