Apple iPhone fylder 15 år

Robot-kat bekæmper stress

(Foto: Yukai Engineering)

Mindre børn tager ofte deres finger i munden, når der har fået taget sutten, men savner den til at berolige sig.

Større børn og voksne bruger ikke sut, og gå rundt med en tommeltot i munden dur ikke. Så må der være noget galt med den pågældende – vil andre tænke.

Hvordan folk reagerer på den nye Amagami Ham Ham robot, skal jeg ikke kunne sige, men den var en af de pænt store tilløbs-stykker på den netop overståede CES 2022 elektronik udstilling i Las Vegas i USA.

(Foto: Yukai Engineering)

Amagami Ham Ham kan oversættes med ”bløde bid” fra japansk. Det er præcist, hvad disse katte-og hundehvalpe-lignende robotter gør, når man stikker en finger hen mod dens mund.

De åbner gabet og begynder at nulre og småbide i menneskets finger. Det foregår i et computer-styret mønster, der naturligvis ikke gør ondt. Tværtimod skal det virke beroligende og afstressende, hævder fabrikanten Yukai Engineering.

At der ikke er tale om en joke, bevises af Yukai solgte pænt mange af sin Qoobo robot-pude med hale på, som blev lanceret for et par år siden.

(Foto: Yukai Engineering)

Qoobo har en motoriseret hale, der begynder at logre eller bevæge sig som en kattehale, når man kærtegner puden.

Yukai Engineering fortæller ikke, hvornår Amagami Ham Ham robotterne kommer til salg og til hvilken pris.

Forhåbentligt når japanerne at ændre deres ansigts-udtryk til noget mindre trist inden. Lige nu ser robotterne ud til at være kede af udsigten til snart at få et menneskes finger i munden….

(Foto: Yukai Engineering)

Qoobo puden med motoriseret hale blev en pæn sællert for et par år siden. (Foto: Yukai Engineering)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple iPhone fylder 15 år