Popsange bliver kortere

Instagram i glas og ramme

(Foto: Lenovo)

Selvom Instagram er et meget visuelt socialt medie, ser de fleste kun fotos og videoer på små skærme til mobiltelefoner, tablets og laptops. Nogle enkelte bruger også husets smart tv til at vise Instagram indhold.

Lenovo vil nu udvide sine populære Smart Frames, så de kan håndtere Instagram fotos. Indtil nu har de kun givet adgang til Google Fotos.

Den nye udvidelse, der kommer som en software opgradering i løbet af et par måneder, kan gøre Smart Frames til en bestseller.

Over en milliard mennesker verden over bruger Instagram og ser på billeder i det sociale medie. Nu kan de pludselig udvide med digitale fotorammer, de har hængende på væggen.

Forhåbentligt betyder det også, at Lenovo begynder at sælge Smart Frames i Europa og Danmark. Lige nu kan man kun købe dem i USA og Australien.

Lenovo lancerede Smart Frames i 2020, efter at den kinesiske it-gigant havde afprøvet interessen for dem ved at lægge dem ud til Crowd Funding på iværksætter platformen Indiegogo.

(Foto: Lenovo)

 

Instagram muligheden er blot én af mulighederne med de digitale fotorammer. Lenovo foreslår også, at de kan bruges som opslagstavler, hvor man kan lægge virtuelle post-its, beskeder, indkøbssedler osv.

Fotografer og kunstnere kan også finde anvendelse for Smart Frames: Her kan de udstille deres billeder eller placere flere ved siden af hinanden, når de har svært ved at vælge det bedste.

Da Smart Frames basalt set kun er online skærme, der er designet som en plakat eller en fotoramme, kan man legende let skifte indholdet ved hjælp af en app.

Her kan man også time præcist, hvornår og hvor længe hvert billede skal vises offentligt på stue-, køkken- eller kontor-væggen.

Lenovo antyder tilmed, at Smart Frames snart vil kunne udbygges, så de kan vise videoer. Så kan man sende sine Instagram og TikTok produktioner op på væggen eller lægge video-beskeder og hilsener:

Det kunne f.eks. være beskeder som ”jeg er hjemme klokken fem”, ”hej jeg har det godt trods Corona isolation” eller ”held og lykke med ansættelses-samtalen”….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Popsange bliver kortere