Amazon Alexa på vej ind i bilen

Uret til ægte e-sport fans

(Foto: Razer)

Razer er måske det varemærke i gamer-verdenen, som har været dygtigst til at markedsføre sig.

Karakteristiske sorte og grønne farver, markant design og god timing har gjort, at lille Razer ofte bliver nævnt langt foran store it-fabrikanters forsøg på at overtage tronen i e-sport land.

Sådan bliver det også med Razers seneste nye påfund: Verdens angiveligt første smartwatch, der er skabt til gamere.

Naturligvis i Razer farverne, men også med fitness-øvelser ombord, som er skræddersyet til folk, der sidder i mange timer foran skærmen og får ømme muskler i skulder, nakke, ryg, arme og hænder.

(Foto: Razer)

Normalt udvikler Razer sine egne produkter – tastaturer, mus, laptops, skærme og stole. I tilfældet med det nye smartwatch har Razer taget en hurtig genvej og gået på indkøb hos den store amerikanske urfabrikant Fossil.

Af samme grund kaldes nyheden for Razer x Fossil Gen 6 Smartwatch. Dermed afsløres også, at der er tale om en særlig variant af det Fossil Generation 6 ur, der blev lanceret tilbage i august.

Razer atmosfæren træder allerede frem med urkassen på 44 millimeter, der er i barsk-sort lakeret rustfrit stål. To medfølgende urremme er i sort eller grønt – hvad ellers – og urkronen kan sættes til at fungere som et cirkelrundt lysshow. Ligesom Razers tastaturer.

Razer har også bidraget med tre egne urskiver ud over de mange, der følger med Fossils ure – og som kan udvides med tusinder fra Googles Wear OS app-store. De tre Razer-specifikke layouts kaldes Analog, Text og Chroma.

(Foto: Razer)

Razer uret bruger den seneste nye Qualcomm Snapdragon 4100+ chip som motor. Den assisteres af 1 GB RAM og 8 GB lager.

Der er et 1,28 tommers OLED display, GPS, mikrofon, højttaler og de obligatoriske sensorer til måling af puls, temperatur, skridt-antal, søvn-kvalitet osv.

Endelig er uret vandtæt ned til 30 meters dybde. Måske der er en gamer, som vil efterprøve et dykker- eller ubåds-spil i virkeligheden.

Razer x Fossil Gen 6 Smartwatch kommer til salg senere i denne måned, men kun i et begrænset antal på 1.337 styk. De koster 329 dollars eller ca. 2.200 kroner og kan købes via razer.com og fossil.com….

(Foto: Razer)

(Foto: Razer)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazon Alexa på vej ind i bilen