Nordmænd vilde med elbiler

Så er ny Galaxy Fan Edition landet

(Foto: Samsung)

Langt om længe præsenterer Samsung i dag sin Galaxy S21 FE 5G telefon, som har været på vej flere gange i det seneste år, men ustandseligt er blevet stoppet i opløbet.

Det må siges at være i sidste øjeblik. I februar kommer Samsung nemlig med den nye Galaxy S22 serie, og FE er – som navnet antyder – et levn fra sidste års generation.

Spørgsmålet er også, om der er plads til en skrabet model, der ikke koster meget mindre end den nuværende standard model i Galaxy S21 familien. Den tager Samsung 6.599 kroner for, mens man skal betale mellem 5.999 og 6.499 kroner for den nye S21 Fan Edition (FE).

(Foto: Samsung)

Ligesom i forgængeren S20 FE nupper Samsung alle de vigtigste elementer fra de dyrere Galaxy S modeller, klipper nogle features fra og sælger FE som en mobil, der er en ”slank” topmodel med de vigtigste og mest populære funktioner.

Den nye S21 FE 5G har et lidt ændret design, så man kan se forskel, om man bruger en ”ægte” eller en ”slimline” Samsung.

Kamera-modulet oppe i hjørnet på bagsiden er f.eks. det samme. Det samme gælder den glimrende AMOLED skærm på 6,4 tommer og Full HD+ grafik.

(Foto: Samsung)

Med sin opdaterings-frekvens på 120 Hz er displayet meget hurtigt og kan samtidig vise sine billeder med 1.200 nits lysstyrke. Godt, når man spiller mobil-games i solskin.

Kameraerne er der tre af på ryggen. Hovedlinsen er på 12 megapixel og suppleres af en ultra vidvinkel på 12 MP og en tele-zoom på 8 MP. Selfie-skyderen er peppet op til 32 MP for at gøre den mere velegnet til videomøder.

Indendørs finder vi en Qualcomm Snapdragon 888 processor, der var top-motoren i mange Android smartphones fra sidste år.

(Foto: Samsung)

I øvrigt et lidt overraskende valg, for Samsung plejer at putte sine egne processorer i telefoner, der sælges i Skandinavien. De fleste havde nok ventet at se en Samsung Exynos 1200 i den nye FE.

Batteriet er på 4.500 mAh og kan oplades rimeligt hurtigt. Med kabel foregår det med 25 watt, mens ny strøm kan overføres trådløst med 15 watt. Ikke vildt imponerende, men ok.

Når Samsung Galaxy S21 FE kommer i de danske butikker i uge to, bliver det i to modeller: Den ene til 5.999 kroner har 6 GB RAM og 128 GB lager. Den anden disker op med 8 og 256 GB.

Telefonen er kun 7,9 millimeter tyk og måler ellers 155,7 gange 74,5 mm. Vægten ligger på 177 gram, og man kan købe den nye FE fås i farverne hvid, grafit-sort, lavendel og olivengrøn. Alle i en mat finish….

(Foto: Samsung)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nordmænd vilde med elbiler