Nu bliver guitaren rigtig smart

Jabra endnu mere aktiv

(Foto: Jabra)

Den danske øretelefons- og headsæt-specialist Jabra har ambitioner om at spise kirsebær med de helt store – det vil sige Apple og Samsung.

Det kræver, at Jabra udvikler mange modeller øretelefoner i forskellige prisklasser og ofte sigtet mod specielle målgrupper. Desuden kan man opleve, at Jabras produkter kun sælges i bestemte lande.

Det seneste nye fra GN Store Nord datterselskabet er Jabra Elite 4 Active øretelefonerne, der henvender sig til sportsfolk og fitness-udøvere.

(Foto: Jabra)

Active er en opgradering til de mere generelt anvendelige Elite 3 øretelefoner, som blev lanceret for et halvt år siden:

Designet er ændret, så lydgiverne sidder bedre fast i øret på brugeren. Desuden har Elite 4 Active fået aktiv støjreduktion (ANC), som begynder at blive almindelig i prisklassen omkring de 1.000 kroner pr. sæt.

Elite 4 Active rummer tillige en ”Hear Through” funktion, som lader lyde trænge ind, så man kan følge med i, hvad der sker omkring en – også selvom man er dybt koncentreret om sit løb eller fitness.

Elite 4 Active sidder godt fast i ørerne uden brug af vinger. (Foto: Jabra)

 

Elite 4 Active er vandtætte efter IP57 standarden, hvor de ”almindelige” Elite 3 kun er IP55. I praksis betyder det, at øretelefonerne ikke tager skade af sved og vådt hår. Man kan også roligt tage dem på i regnvejr, men nok ikke med i bad.

Jabras store erfaring med professionelle headsæt skinner bl.a. igennem i fire indbyggede mikrofoner. De sikrer optimal lydkvalitet, selv når man bruger dem som håndfri telefon i blæsevejr.

Højttaler-enhederne er på seks millimeter i diameter og kan reguleres i lydgengivelse efter brugerens smag via en digital equalizer, der f.eks. fremhæver bas og diskant til pop og rock.

Praktisk lyder også, at Jabra har indbygget en særlig Spotify Tap Playback funktion. Så kommer man hurtigt frem til sine spillelister på den populære streaming platform.

(Foto: Jabra)

Endelig kører Jabra Elite 4 Active op til 28 timer uden at skulle oplades i en stikkontakt. Det kræver dog, at man lægger øretelefonerne i den medfølgende bæreæske, når de ikke er i brug.

Nyheden kører i syv timer på en opladning. 10 minutters optankning giver en times ekstra spilletid. Opladningen foregår kun via kabel.Trådløs optankning får man ikke hos Jabra til de 1.000 kroner, som de sporty øretelefoner koster på det danske marked.

Til sidst skal nævnes, at Elite 4 Active klarer sig helt uden de ofte klodsede ”vinger”, som mange sports-øretelefoner er forsynet med for at holde dem fast i hovedet.

Og nåhhr ja farverne, man kan købe nyheden i: De er sort, marineblå og mintgrøn….

(Foto: Jabra)

(Foto: Jabra)

(Foto: Jabra)

(Foto: Jabra)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver guitaren rigtig smart