Den tech talte vi mest om i 2021

Her er afløseren for Galaxy Note

(Foto: Weibo)

Her i januar og februar kommer vi til at se spændende nyheder fra både Samsung og OnePlus, der kommer til at konkurrere skærm til skærm til hinanden.

Hos Samsung venter folk med spænding på Galaxy 22 generationen af topklasse telefoner, som formentlig bliver det endelige farvel til de dyre Galaxy Note modeller.

Den officielle lancering finder formentlig sted den 8. februar, og telefonerne vil lande i butikkerne ti dage efter – den 18. februar.

Størst interesse samler sig om den dyreste model – Galaxy S22 Ultra – hvor Samsung vil samle det bedste, huset formår. Det eneste, de nye S22 modeller ikke får, er evnen til at klappe sammen. Til det formal har Samsung sin egen familie af Galaxy Z mobiler.

Nye spionfotos af Galaxy S22 Ultra er dukket op her hen over nytår. Som så ofte før fra Evan Blass alias @EvLeaks, der er vældig dygtig til at forudse, hvad kommende nye mobiler vil diske op med kort efter.

(Foto: Evan Blass / EvLeaks / Twitter)

Rammer Blass også plet denne gang, bliver Galaxy S22 Ultra den klare afløser for Samsungs Note modeller. Udefra ligner de hinanden meget med deres bredere display og den medfølgende S-Pen.

Forgængeren Galaxy S21 Ultra havde allerede en pen med ved købet. Den lå dog løs ved telefonen og er ikke integreret i selve telefonen som på den nye S22 Ultra.

Det ydre design virker mere firkantet end på de nuværende Samsung mobiler. Overraskende er også, at kameraerne ikke længere sidder i et modul på bagsiden. De er i stedet integreret direkte i coveret af glas.

Ultra-modellen får fire kameraer på ryggen og en enkelt selfie-skyder på fronten. Hoved-objektivet bliver nok på 108 megapixel, selvom rygterne vil vide, at Samsung er ved at have en 200 megapixel variant klar.

De tre andre vil være en super-vidvinkel på 12 MP og to tele-objektiver på hver 10 MP. Det ene med 10 gange optisk zoom, det andet med 3x zoom og højere lysfølsomhed.

(Foto: Gizchina / Weibo)

Skærmen bliver en stor 6,81 tommers Super AMOLED type med hurtig 120 Hz billed-opdatering og en fornem grafik i Quad HD+ kvalitet.

Processoren bliver enten Qualcomms helt nye Snapdragon 8 Gen 1 chip, der vil sidde i mange af 2022’s toptelefoner – eller Samsung lægger sin egen Exynos 2200 i. De Galaxy S22, som bliver solgt i Danmark, vil formentlig køre med Samsungs motor ombord.

Endelig vil Samsung Galaxy S22 Ultra være vandtæt og rumme et batteri på 5.000 mAh. Batteriet kan oplades ret hurtigt med 45 watt via kabel eller med 25 watt trådløst.

Ultra bliver den største af tre modeller i Samsungs nye 2022 generation. De to mindre og billigere varianter skal hedde S22 og S22+. Ligesom de nuværende S21 modeller kommer de  nye uden medfølgende ladeblok….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den tech talte vi mest om i 2021