Nu kommer Galaxy S21 FE

Uendelig musik på hovedet

(Foto: Urbanista)

Et sæt trådløse hovedtelefoner er aldrig helt trådløse. Senest, når batteriet er løbet tør, må hørebøfferne blive sat på et kabel for at blive ladet op.

Selv dét slipper man for med de nye Urbanista Los Angeles hovedtelefoner. De er bogstavelig talt helt trådløse, hvis man har dem på i solskin eller pænt belyste indendørs rum.

Svenske Urbanista har nemlig indbygget solceller i både hovedbøjle og ørepuder via det fleksible Powerfoyle materiale.

(Foto: Urbanista)

Det er en fleksibel folie, som slet ikke ligner traditionelle solpaneler. Faktisk kan man ikke se Powerfoyle, hvis man ikke lige ved, den er der.

Hovedtelefonerne lader konstant, så længe de er udsat for lys. Både moder sol udendørs og lamper indendørs. Det giver teoretisk set en uendelig spilletid.

De nye hovedtelefoner kommer også med en hybrid udgave af en aktiv støjreduktion (ANC), der kan aktiveres ved hjælp af en knap.

(Foto: Urbanista)

 

Den omfatter en Ambient Sound mode til perioder, hvor man har brug for at høre, hvad der sker og bliver sagt i omgivelserne omkring en.

Dertil kommer Bluetooth 5.0, på-øret sensorer og stemme-styring. Endelig har Urbanista nyheden også et USB-C stik, hvis opladning bliver nødvendig.

Billige er Los Angeles hovedtelefonerne ikke. 235 euro eller ca.  kroner koster de. Man kan vælge mellem Midnight Black og Sand Gold i farver….

(Foto: Urbanista)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kommer Galaxy S21 FE