Telefonen er Nothing

Spotify HiFi er forsinket

(Foto: John Tekeridis / Pexels)

Tidligere i år meldte Spotify ud, at man var på vej til at lancere en særlig HiFi tjeneste til de musik-brugere, der ville have optimal lyd og minimalt tab i signal-kvaliteten.

Flere af Spotifys rivaler på markedet har allerede tilbud om ”loss-less” linier og lydkvalitet i topklasse.

Mange musik-entusiaster vil gerne betale ekstra det, fordi netop den naturlige lyd ofte kommer til kort i streaming-verdenens digitale univers.

De fleste havde nok regnet med, at Spotify ville præsentere Spotify HiFi i det forløbne efterår, men det skete ikke. Nu ser det heller ikke ud til at kunne nås inden nytår, så vi må vente med den rigtigt gode Spotify lyd til det nye år.

(Foto: Spotify)

Det er uklart, hvorfor Spotify er forsinket med sin HiFi tjeneste. Normalt plejer den svenske streaming gigant at være god til at overholde sine egne prognoser og løfter.

Nogle branchefolk mener, at Spotify for længst har HiFi liggende klar i skuffen, men klapper hesten for at se, hvad næste træk er fra ærkerivalen Apple Music.

Tidligere på året annoncerede Apple nemlig, at man var på vej med en tabs-fri service – helt gratis. Det kan man have været en streg i regningen for Spotify, der selvfølgelig ville tage ekstra for den gode lyd.

Nu må Spotify i stedet gen-tænke sin strategi, så man ikke taber fordele og markeds-andele til Apple Music.

Vi vil nok se straks i det nye år, hvad Spotifys modtræk bliver. Under alle omstændigheder indeholder det en bedre lydkvalitet – og det er jo ikke så tosset….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telefonen er Nothing