Ikke spille, når man kører

Musen har eget lager i

(Modelfoto_ Glorious)

Med den hastige udvikling, vi hele tiden ser med fysisk mindre elektronik, måtte det vil komme: En computermus, som har indbygget hukommelse og derfor kan bære rundt på sine egne spil.

Ideen er måske ikke helt ny, men jeg har ikke set den så elegant udført tidligere. Den taiwanesiske gamer-fabrikant XPG har gjort et godt stykke arbejde.

Den nye Vault Gaming Mouse er stadig en prototype, men XPG vil præsentere nyheden på CES Show 2022 lige efter nytår. Derefter vil der kun gå kort tid, inden den kloge mus kan købes i butikkerne.

(Foto: XPG)

Udefra ligner Vault Gaming Mouse de fleste andre computermus med spillere som målgruppe. Det er helt tilsigtet, fordi XPG ikke vil prale for meget af sit indhold.

Ud over de normale muse-funktioner består det bl.a. af et SSD-drev på 1 TB. Drevet er meget hurtigt med en data-overførsels-hastighed på 985 MB i sekundet.

Det giver – i hvert fald rent teoretisk – en mulighed for at tage sine favorit-spil med overalt. Forbind musen med et kabel til en pc, og spillet kan gå i gang efter få sekunder.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke spille, når man kører