OnePlus 10 kommer i januar

Hvilke juletraditioner har I?

(Foto: Tony Cuenca / Pexels)

Mange mener, at en af de ting, der gør julen ekstra hyggelig, er traditionen. Hvad der sker omkring julen, må gerne være forudsigelig. Og helst ingen negative overraskelser, tak.

De danske juletraditioner kender de fleste af mine læsere sikkert til fingerspidserne. Dem har de været vant til lige fra deres barndom.

De amerikanske er også velkendte. Bare tænkt på alle de film og tv-serier med julen som tema, som vi bliver oversvømmet af i disse dage.

Analyse-firmaet Statista har prøvet at undersøge, hvilke juletraditioner der er de vigtigste for amerikanerne i denne højtid.

Deres svar er næppe overraskende. Og dog. Mange ville jo nok regne med, at julegaverne står højst på ranglisten.

Men de lander faktisk helt nede på tredjepladsen. Efter musikken og filmene. Amerikanerne samler sig foran tv for at se “Alene hjemme” og ”Die Hard” filmene med Bruce Willis i højderollen.

Sikkert på grund af Corona rykker samværet med familien tættere på i julen 2021. Over 64 procent af amerikanerne ser frem til at kunne være sammen med nære pårørende og venner i helligdagene….

(Infografik: Statista.com)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus 10 kommer i januar