Skærm på en ny måde

Julemusikken vi streamer mest

(Foto: Christi J / Pixabay

Enten elsker du dem, eller du hader dem. Med de poppede julemelodier, der strømmer ud ad højttalerne overalt i disse dage, er der ikke rigtigt nogen mellemting.

Alligevel er det imponerende at se, hvor populære sangene er: Mariah Careys julehit fra 1994 – “All I Want For Christmas” – kan f.eks. fejre i år, at det er streamet en milliard gange på Spotify.

Ingen andre kommer i nærheden af den. Ikke engang Wham!s klassiker ”Last Christmas”, der har ti år længere på bagen. 784 millioner gange er den streamet hos Spotify.

Årets helt nye julesange som f.eks. Kelly Clarksons eller det musikalske samarbejde mellem Elton John og Ed Sheeran skal nok blive feber-spillet lige nu, men på Spotifys evige juleliste kommer de tidligst næste år.

Interessant på Spotifys Top-8 er, at tre af streaming favoritterne er tudse-gamle:

Det er klassikere som ”Rockin´Around the Christmas Tree fra 1958 med Brenda Lee, “Jingle Bell Rock” med Bobby Helms fra 1957 og ”It´s the Most Wonderful Time of the Year” med Andy Williams fra 1963.

Men sig mig engang: Hvor er den mest berømte julesang af dem alle – ”White Christmas” med Bing Crosby? Kan Spotify brugerne ikke lide den….

(Infografik: Statista.com)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skærm på en ny måde