Fine skærme til møderum

OnePlus på vej med billig Nord 2 CE

(Foto: Gizchina / Weibo)

(Opdateret)  OnePlus har udviklet sig til at blive en pæn stor smartphone fabrikant – også på verdensbasis. Indtil videre har mærket solgt over 10 millioner telefoner i år. Flere end nogensinde før.

Med den øgede succes stiger også publikums forventninger:

Når man når op i denne klasse, kan man ikke nøjes med nogle få produkter, som var OnePlus’ kendetegn for nogle år siden.

Nu skal man have hele udvalget – fra billige til dyre mobiler, øretelefoner, smartwatches, tablets, tv-apparater osv. Det seneste af dem er de nye OnePlus Buds Z2 øretelefoner.

(Foto: 91mobiles)

Andre af disse OnePlus produkter har vi endnu ikke set i Danmark. Det er f.eks. OnePlus’ tv-apparater, der skal sælge rigtig godt på store markeder som f.eks. Indien.

Til gengæld varer det nok ikke længe efter nytår, inden OnePlus står klar med sine næste smartphone. Først bliver det den nye topmodel OnePlus 10 i januar. Derefter i februar en model i den billige ende af skalaen.

Den nye Nord 2 CE skal afløse den nuværende CE model, der er OnePlus billigste 5G mobil. Den koster i øjeblikket omkring 2.500 kroner.

Kan OnePlus holde prisen nede på afløseren, kan den meget vel bidrage med nogle ekstra millioner solgte eksemplarer næste år. I hvert fald, hvis de første lækkede specifikationer holder.

(Foto: Gizchina / Weibo)

Nord 2 CE ventes således at diske op med et 6,4 tommers LCD-display, Full HD+ grafik og hurtig skærm-opdatering  på 90 Hz.

Råd til OLED-displays er der sjældent nede i disse prisklasser. Til gengæld vil finger-aftryks-skanneren være gemt under skærm-glasset.

Processoren henter OnePlus denne gang hos MediaTek i Taiwan – også for at spare penge. Motoren bliver formentlig en Dimensity 900 5G med otte kerner og valget mellem 6 og 12 GB RAM. Lageret bliver enten 128 eller 256 GB som standard. Helt ok for prisen.

Kameraerne er spåmændene i det kinesiske sociale medie WeChat mere uenige om. De fleste regner med at se et hoved-objektiv på 64 megapixel sammen med en ultra-vidvinkel påå 8 MP og en makro på 2 MP til nærbilleder.

Selfie-skyderen på fronten bliver på mindst 16 megapixel, så den kan fungere godt i forbindelse med video-opkald og online-møder….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine skærme til møderum