Nye batterier tåler vask

Danskerne køber større tv

(Foot: Samsung)

Størrelsen har betydning. I hvert fald, når det gælder indkøb af nye tv-skærme. Hver tredje siger, at favorit-størrelsen er tv på mellem 50 og 55 tommer – og de skal hænge på væggen.

Det viser en ny undersøgelse, som Bilendi har lavet for tv-giganten Samsung i de nordiske lande. Trenden er den samme overalt i Skandinavien, og faktisk vil vores naboer gerne have endnu større skærme end vi danskere:

Herhjemme siger knap 17 procent, at de gerne vil have tv-skærme på mellem 56 og 75 tommer. I Norge svarer 25 procent det samme, i Sverige 22 procent og i Finland 19 procent.

Den nye undersøgelse viser også, at flere og flere danskere køber væg-ophæng til deres nye tv. Det skal ikke længere stå på gulvet og fylde op.

I Danmark siger halvdelen nu – 51 procent – at de vil hænge skærmen op på væggen. For fire år siden var det kun godt en tredjedel – 37 procent.

Det er et anderledes billede end i de øvrige nordiske lande: I Finland vil kun 26 procent have tv på væggen, i Norge 38 procent og i Sverige 42 procent…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye batterier tåler vask