Instagram strammer op

Juletræet er en computer-mus

(Foto: Q Seo Design)

Der findes mennesker, som elsker julen så meget, at de helst vil have stemningen fra december til at vare hele året rundt.

Hvis de bruger en pc – og det gør de jo nok – har den unge kinesiske designer Q Seo det helt rigtige til dem: En computer-mus, der er udformet som et grantræ. Med lidt fantasi et juletræ uden pynt.

Q Seo understreger, at hans TREE-Mouse ikke kun er dekorativ. Dens udformning skal også forbedre ergonomien og reducere belastningen på håndled og underarm, når man sidder mange timer om dagen foran en pc-skærm.

(Foto: Q Seo Design)

Betjeningen kræver nok en del tilvænning. Rulle-knappen er her udformet som et touch panel øverst på træet, mens knapper til venstre og højre klik sidder tæt omkring den.

For mange vil det betyde en én-finger betjening, hvor man så bruger hele hånden til at vippe træet i alle retninger, som markøren på skærmen følger.

On/off knap og to AAA-batterier får man adgang til fra træets bund. Her sørger vægten af batterierne for et lavt tyngdepunkt. Træet vælter ikke så let.

Q Seo har præsenteret sit juletræ alias computermus på flere design-udstillinger ude i Asien, men tilsyneladende er der ingen stor fabrikant, som har bidt på og sendt den skægge gadget til storproduktion. Lidt ærgerligt, ikk….

(Foto: Q Seo Design)

I stedet for et rullehjul bruger træet et aflangt touch panel i toppen. (Foto: Q Seo Design)

(Foto: Q Seo Design)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram strammer op