Nu bliver øretelefoner mode

OnePlus åbner kundeklub

(Foto: OnePlus)

Mobilmærket OnePlus er allerede dygtigere end konkurrenterne på markedet til at knytte sine brugere til sig via online fora og særlige arrangementer.

Den tilknytning bliver uden tvivl stærkere, efter at OnePlus nu har åbnet sin internationale fordelsklub Red Cable Club i Europa.

For danske OnePlus brugere betyder det bl.a, at de vil blive præsenteret for flere eksklusive tilbud og oplevelser – herunder forsalg og rabat på telefoner og tilbehør.

Ideen til Red Cable Club stammer fra Indien, hvor OnePlus er et af de største mærker. Xiaomi er overordnet set nummer ét i det kæmpestore land. OnePlus topper blandt de dyrere mobiler med en markedsandel på 34 procent.

Helt så dominerende er OnePlus ikke på det danske marked, hvor mærket slås med flere andre om tredjepladsen – langt efter iPhone og Samsung.

I 2019 var OnePlus’ stifter Peter Lau på rejse i Indien. I Bangalores lufthavn stødte han på en ladestation fyldt med røde kabler – et af OnePlus telefonernes kendemærker.

(Foto: OnePlus)

Lau indså mulighederne i at binde OnePlus brugerne endnu mere sammen og åbnede straks efter Red Cable Club. Den har i dag millioner af medlemmer i Indien

Red Cable Club slog første gang rødder under en rejse i 2019, hvor OnePlus-grundlæggeren Pete Lau rejste gennem Indien.

I Bangalores lufthavn stødte Pete på en ladestation fyldt med røde opladningskabler – OnePlus’ velkendte og internationale emblem.

Her gik det op for ham, hvor sammentømret det internationale OnePlus-fællesskabet i virkeligheden var. Det blev startskuddet til Red Cable Club, som fra i dag også har adgang for OnePlus’ europæiske fællesskab.

Siden da er Red Cable Club vokset med millioner af brugere i Indien. Derfor har det været logisk at udvide klubben til Europa, der også hører til OnePlus’ stærkeste regioner. Det gælder ikke mindst i Skandinavien, hvor OnePlus bl.a. er det største mærke i Finland.

Folk, som melder sig ind i Red Cable Club i Danmark, vil straks få adgang til rabatter på telefoner, øretelefoner, smartwatches og tilbehør.

Hvis man er heldig, kan man måske også få fat i et af de meget få tilbageblevne OnePlus Watch Cobalt ure, som kun er fremstillet i et begrænset oplag….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver øretelefoner mode