TDC vil være CO₂ neutral i 2030

Nu bliver øretelefoner mode

(Foto: Huawei)

Trådløse øretelefoner er trendy. Uden tvivl. De er nemme at have med at gøre og giver god musik i ørerne. Desuden er de blevet meget mere avancerede i de seneste par år med f.eks. aktiv støjreduktion.

Design-mæssigt går øretelefoner i to retninger: Enten ligner de Apples Airpods, eller de kommer uden den ”dråbe”, der hænger ned fra øret.

Til gengæld er det sjældent, at øretelefon fabrikanterne gør noget ved de bæreæsker, man lægger sine buds” i, når de ikke er i brug, eller de trænger til en opladning.

OK – bæreæskerne ses i mange farver, men grundlæggende er de udformet ens. Kun sjældent ser man en fabrikant udfordre konventionerne på dét punkt.

(Foto: Huawei)

Heldigvis findes der undtagelser – som f.eks. Huawei.

Den kinesiske telegigant har lanceret FreeBuds Lipstick, der er befriende anderledes i design. De ligner nemlig en læbestift.

Huawei reklamerer selv med, at ”FreeBuds Lipstick skaber en ny trend i ultra-chic design.” Det kan sagtens være rigtigt, for jeg kan sagtens forestille mig, at mange piger og kvinder vil elske nyheden – og droppe de kedelige æsker, alle andre tilbyder.

Læbestift bæreæsken er heller ikke bare plastik. Den er fremstillet af rustfrit stål i 30 præcise trin, inden den til sidst bliver poleret så blank som et spejl.

(Foto: Huawei)

Indeni æsken befinder sig to meget røde FreeBuds øretelefoner med meget store drivere – højttaler-enheder. De er 14,3 mm i diameter, hvilket må være noget af en rekord i branchen.

Da bassen samtidig har sin egen digitale motor, skal de trådløse Huawei øretelefoner kunne levere toner fra 20 Hz til 40.000 Hz. Det er langt flere, end normale mennesker kan høre.

Naturligvis kommer FreeBuds Lipstick også med en aktiv støjreduktion (ANC), hvor man selv kan bestemme, hvor meget af omgivelsernes støj og lyde, der skal trænge ind i øret.

Dertil kommer, at øretelefonerne via en medfølgende test app kan tilpasse sig optimalt til øre- og øregang. Hvert øre er jo forskelligt udformet.

Efter sigende er gaveæsken parfumeret, som Huawei øretelefonerne leveres i. (Foto: Huawei)

Glemte jeg at fortælle, at Lipstick øretelefonerne kommer i en parfume-duftende gaveæske. De lyder åbenbart ikke kun godt, men lugter også fint.

Jeg har været i kontakt med Huawei Danmark for at høre, om de dejligt anderledes FreeBuds Lipstick kommer til salg her i landet. Det er ikke afklaret på nuværende tidspunkt.

I mellemtiden kan jeg så fortælle, at læbestift øretelefonerne er blevet et stort hit i Kina, hvor de koster 1.699 yuan eller ca. 1.850 kroner. Priserne i Europa vil formentlig ligge på mellem 229 og 250 euro – ca. 1.750 til 1.900 kroner….

(Foto: Huawei)

(Foto: Huawei)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TDC vil være CO₂ neutral i 2030