Her er årets mest populære emojis

Denne 3-i-1 gadget er smart

(Foto: Adeeb Sobh)

Rygterne går igen, at Apple omsider vil lancere sin AirPower måtte, der skal kunne oplade tre gadgets på én gang.

AirPower har været undervejs i tre år, uden at Apple har kunnet få sin lade-måtte til at fungere. Den bliver for varm og dermed farlig at bruge, lyder undskyldningen.

Om AirPower nu kommer eller ej, er den for længst overhalet indenom af ladeløsninger fra andre fabrikanter. Den seneste nye hedder Chargepuck, og den ser faktisk  rigtig smart ud.

(Foto: Adeeb Sobh)

Chargepuck bruger nemlig Apples MagSafe teknologi til at oplade iPhone magnetisk. Dertil kommer, at pucken har plads til at sende ny energi til Apple Watch og AirPods på samme.

Og endnu bedre – Chargepuck fungerer også fint med andre mærker mobiler, trådløse øretelefoner og smartwatches. Bare de bruger Qi standarden til trådløs opladning – og det gør langt de fleste.

Chargepuck er på størrelse med en ishockey puck. Den placeres bag på iPhone ved hjælp af magneter og fungerer dér som trådløs oplader.

Puck’en har samtidig en ring, som kan klappes ud og fungere som stander for en mobil. Praktisk, når man vil se billeder på skærmen eller deltage i et videomøde, mens man har begge hænder frie til andre ting.

(Foto: Adeeb Sobh)

Chargepuck kommer uden tvivl til at erstatte den trådløse oplader-dok eller lademåtte, mange i dag har placeret på deres skrivebord eller ved siden af sengen.

Pucken er nemlig bare det ekstra trin smartere og så lille, at man nemt kan have den med i lommen eller håndtasken. Chargepuck fås i flere farver og er forsynet med et USB-stik til stikkontakten-

Designeren Adeeb Sobh forsøger i øjeblikket at skaffe finansiering til en storproduktion af Chargepuck via Crowd Funding på iværksætter platformen Kickstarter.

Her kan interesserede forudbestille et eksemplar til sig selv til en særpris på 69 dollars eller ca. 450 kroner. Levering skal ske i januar….

(Foto: Adeeb Sobh)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er årets mest populære emojis