Her er vinterens super-gadget

Teams til små virksomheder

(Foto: Microsoft)

Microsoft præsenterer i dag en ny version af sit populære Teams video-møde system, som er specielt udviklet til små virksomheder.

Det nye Teams Essential er et ”stand-alone” produkt. Det placerer sig mellem den gratis Teams app med begrænsede muligheder og den professionelle Teams version, der kan være del af et Microsoft 365 abonnement.

Teams bygger på de erfaringer, som Microsoft har indsamlet under Corona pandemien, hvor millioner af mennesker lige pludseligt skulle lære at bruge video-møder online.

(Foto: Microsoft)

Til kun fire dollars pr. person om måneden er Teams Essentials formentlig den billigste erhvervs-løsning på markedet til online-møder og samarbejde via internet.

Essentials giver adgang til gruppe-møder på op til 30 timer med maksimalt 300 samtidige deltagere. Til sammenligning tilbyder den gratis Teams kun én times videomøde med op til 100 deltagere.

Teams Essential brugere har 10 GB lagrings-plads i skyen til hver bruger – dobbelt så meget som de gratis. Desuden har de fuld integration med Microsoft Outlook. Senere kommer også Googles kalender.

(Foto: Microsoft)

De øvrige features i Essentials minder om dem fra den gratis Teams: Det vil bl.a. sige chats med kolleger og kunder, fildeling, gruppe-projekter, menings-målinger og adgang til Microsofts web-apps.

Møder, chats, opkald og filer er alle krypterede af hensyn til online sikkerheden. Endelig kan man sende invitationer til brugere, der ikke er Teams medlemmer – bare man har deres e-mail adresse.

Kunder kan købe Teams Essentials direkte via Teams-webstedet eller gennem forskellige Microsoft Cloud-partnere….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er vinterens super-gadget