Disse mobiler købte vi i november

Her er vinterens super-gadget

(Foto: Dadaism J)

Nu dukker vinterens hidtil bedste gadget-idé op i min e-mail indboks, og så kan man slet ikke købe den. Øvv.

Nyheden ville ellers have været oplagt her, hvor kulde og sne er ved at invadere Danmark. Ganske enkelt, fordi den unge kinesiske designer Dadaism J løser to opgaver på samme tid – og på en elegant facon.

Dadaism J kombinerer nemlig en kopvarmer – uundværligt til te og kaffe på denne årstid – med en power bank. Med andre ord holder man sin drikkelse i topform og sin mobiltelefon fyldt af energi.

Temperaturen på varmepladen kan man indstille via displayet på batteri-enheden eller via en medfølgende app på mobilen. Strøm til telefonen kommer fra et USB-C stik. Og by the way – batteriets tilstand på power banken kan også aflæses på samme display. Smart.

Når man kigger på den unge designers hjemmeside, opdager man, at han har haft mange gode ideer. Den bedste og mest kommercielt anvendelige ser dog ud til at være den kombinerede kopvarmer og power bank.

Mærkelig nok har ingen store fabrikanter bidt på krogen og sat denne gadget i produktion. Dadaism J bor ellers i en af de kinesiske storbyer, hvor mange af giganterne i elektronik også har deres hjemmebane. Det er i Shenzhen, der huser navne som Huawei, Tencent og DJI….

(Foto: Dadaism)

(Foto: Dadaism J)

(Foto: Dadaism J)

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disse mobiler købte vi i november