Twitters stifter trækker sig

Mobil lavet af Tesla

(Foto: Caviar)

Gennem årene har der været adskillige forslag til, hvad Tesla kunne producere som supplement til sine elbiler og batterier til huse.

En egen Tesla smartphone har været fremme flere gange, uden at Tesla boss Elon Musk har ladet sig overbevise om at gøre det.

Nu er der så kommet nok et bud, og denne gang er mobilen lavet ”af” Tesla. Ikke sådan forstået, at telefonen produceres af Tesla. Men den bygges med metaldele ”fra” originale Tesla elbiler.

Caviar telefonen kommer i en fornem gaveæske af ægte læder. (Foto: Caviar)

Ideen til denne nye handy Tesla  kommer fra den russiske juveler Caviar, der er specialist i at forædle iPhones og Samsung telefoner med guld, pels og ædelstene.

Indeni den nye Caviar Tesla Electro gemmer sig da også en Apple iPhone 13 Pro, som er pyntet med smeltede karrosseri-dele fra Tesla biler. Som en slags overfrakke så at sige.

Russerne betragter Electro telefonen som en hyldest til Teslas grundlægger Elon Musk. Derfor følger en lille buste af Musk med til at stille på skrivebordet eller kaminhylden. Også busten er fremstillet af aluminium fra Tesla biler.

På selve telefonen finder man et portræt af Elon Musk indgraveret. Det samme er en tegning af Tesla Model S og Teslas kendte logo med det stiliserede T. De suppleres af cover elementer i kobber, som er et vigtigt ingrediens i Teslas batterier.

Med andre ord er den nye Electro iPhone den helt rigtige julegave til store Tesla fans. De får i givet fald en sjælden telefon, for den fremstilles kun i 99 eksemplarer.

Priserne begynder ved 6.750 dollars eller ca. 45.500 kroner. Det er da en flot julegave….

(Foto: Caviar)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twitters stifter trækker sig