Storebæltsbroen får bedre 5G

Lampe med lyd er landet

(Foto: IKEA)

Lys og lyd staves næsten ens – i hvert fald på dansk. Begge sanser kombineres i IKEA’s nye SYMFONISK lampe-højttaler, der nu omsider er kommet til salg i Danmark.

Den er anden generation af den utraditionelle lys- og lydgiver, som IKEA har udviklet i samarbejde med den amerikanske Hi-Fi specialist Sonos. De har som fælles mål at få bolig-indretning og lyd til at smelte sammen.

Ofte er højttalere og bordlamper placeret ved siden af hinanden og konkurrerer om den samme bordplads. Det skal produkter som SYMFONISK-serien ændre på.

Den nye IKEA SYMFONISK har fået forbedret lydkvalitet og udvidet sin fremtræden med flere farve- og materiale-kombinationer.

(Foto: IKEA)

Til forskel fra den gamle SYMFONISK kan man nu købe lampefod og lampeskærm separat. Foden fås i sort eller hvis, mens man kan vælge skærmen i tekstil og glas i matchende farver.

“Siden vi lancerede den første SYMFONISK lampehøjttaler, har vi lært meget om, hvordan og hvor de bliver brugt. Rigtig mange bruger f.eks. lampehøjttaleren på et natbord, hvilket fik os til at skabe en ny og lidt mindre lampefod,” forklarer Stjepan Begic. Han har titel af Product Owner hos IKEA i Sverige.

SYMFONISK har fået en helt ny akustisk arkitektur, der bruger en tilpasset bølgeleder med bedre spredning af lyden.

Lampe-højttaleren tilsluttes via Wi-Fi og kan entenbruges som den eneste lydkilde i et rum eller forbindes med andre Sonos-produkter.

Den utraditionelle lampe-højttaler koster 1.599 kroner med skærm i tekstil. Vil man have den med glasskærm, er prisen 100 kroner højere….

(Foto: IKEA)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Storebæltsbroen får bedre 5G