Farvel til Galaxy Note

Mavebælte til ivrige gamere

(Foto: Hilal Kanafani, / Kickstarte

Den ligner noget, der har overlevet fra sommerens badeferie – eller er det en mon en redningskrans fra en bilfærge og motorbåd?

De fleste ville nok gætte på, at denne gadget fra den London-baserede designer Hilal Kanafani, skulle bruges til noget helt andet end at sidde i timevis foran sin spillekonsol eller gamer-pc.

Men Valari er ganske enkelt en pude til gamere, som skal tages på ligesom et mavebælte – og den skal gøre computerspil mere komfortable og ergonomiske.

Puden giver albuer, arme og hænde et hvilested, mens fingrene har travlt med at styre spillet på skærmen via en controller.

(Foto: Hilal Kanafani, / Kickstarter)

 

Den lemper belastningen på skuldre og forhindrer smerter i nakken. Det hævder fabrikanten i hvert fald, og han er selv gamer gennem mange år.

Valari fås i to varianter, der grundlæggende er ens, men varierer i farver og de materialer, mavebæltet er fremstillet af.

Valari Rare udgaven er lavet af en poly-bomulds blanding i en række farver, som alle kun findes i et limiteret antal.

(Foto: Hilal Kanafani, / Kickstarte

Den dyrere Legendary version kommer i 100 procent bomuld, ruskind eller velour. Som ekstra finesse kan man få sit navn og gamer-tag trykt på kransen.

Jeg skal ikke kunne sige noget om, hvorvidt Valari bæltet fungerer i praksis, men der må være mange, som tror på det.

Over 500 mennesker har nemlig forudbestilt et eksemplar via iværksætter portalen Kickstarter, hvor den gode Hilal Kanafani har sendt den skægge gamer-gadget til finansiering via Crowd Funding.

Interesserede kan lige nu booke en udgave via internet for mellem 40 og 53 britiske pund – afhængig af den valgte udgave. Det svarer til 350 og knap 500 kroner….

Valari minder om en overdimensioneret nakkepude. (Foto: Hilal Kanafani, / Kickstarte

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til Galaxy Note