De blev mest spillet på YouSee Musik

Farvel til Galaxy Note

(Foto: Samsung)

Rygterne har svirret i over et år, men Samsung har ikke meddelt det officielt: Der kommer ikke flere nye Galaxy Note telefoner.

Det kan man undre sig en smule over. Selvom luksus-mobilen er dyr, har Samsung trods alt solgt 3,2 millioner eksemplarer af modellen gennem årene. Den seneste Galaxy Note 20 skal også fortsat blive købt i pæne antal.

Ikke desto mindre skal det være slut nu, skriver det sædvanligvis meget vel-informerede ”ET News” medie fra Sydkorea.

Samsung har stoppet produktions-linierne for Galaxy Note. Der kom ingen Note 21 i år, og modellen optræder ikke på oversigten over Samsungs nye telefoner for 2022.

Samtidig opgraderede Samsung tidligere i den billigere Galaxy S21 Ultra og klapmobilen Galaxy Z Fold 3, så de kunne arbejde med S-Pennen på deres display.

Pennen har altid været den store forskel på Samsung Galaxy Note og (næsten) alle andre mobiler på markedet. (Foto: Samsung)

Netop pennen har ellers været det markante kendetegn for Note telefonerne i forhold til alle andre Samsung mobiler.

Når næste generation Galaxy S22 dukker op til februar, vil også her Ultra modellen have en S Pen med i købet. Formentlig vil Samsung til den tid helt officielt begrave Note familien.

Hvis det sker, vil det være en helt logisk konsekvens af trenden i smartphones i de seneste par år:

Da de første Galaxy Note telefoner dukkede op, havde de markedets stærkeste processorer og de største skærme. Dengang for 10 år siden var displays typisk på 3,5 tommer.

Sidenhen er alle smartphones vokset i størrelse – og med dem også skærmene. Desuden kan man købe mobiler med de stærkeste motorer til langt lavere priser.

I dag er den selv den sidste forskel mellem Galaxy Note og den største S-model udvisket – nemlig pennen til at skrive og tegne på displayet med……

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De blev mest spillet på YouSee Musik