Samsung er igen suveræn

Pinden holder Corona afstand for os

(Foto: Social Stick)

Hvis det står til den danske regering, skal vi vænne os til at have mundbind på igen fra på mandag – i offentlige transport-midler, taxaer, supermarkeder og butikker.

Måske bliver det næste, at vi skal mindes om at holde afstand fra hinanden – i køen foran kasserne ved supermarkedet, i tog og busser eller ved baren på værtshuse.

Lige pludselig kan der så blive behov for denne amerikanske gadget – The Social Stick. Den sælges ellers på udsalg til halv pris på internet i øjeblikket, fordi efterspørgslen efter den har været lig nul.

The Social Stick er ganske enkelt en metalpind, der kan trækkes ud i seks fods længe. Det er to meter, som den anbefalede afstand lød på for ikke mange måneder siden.

Da den første Corona bølge ramte sidste år, blev der solgt over 10.000 af afstands-pindene via Amazon. (Foto: Social Stick)

Fabrikanten mener, at “pinden” er bedre til at markere afstand end folks øjenmål eller striber i gulvet i supermarkeder.

Det er sikkert rigtigt. Omvendt kan jeg også godt se risici, hvis flere mennesker i køen begynder at navigere rundt med to meter lange metalpinde. I værste fald kommer de mest utålmodige sikkert i fægtekamp med hinanden.

Anyway – The Social Stick kan købes I fire forskellige farver og i pakker med én, to eller fire afstandspinde. Sidstnævnte kaldes for en Family Pack. Man kan sågar købe dem i æsker med otte, 40 og 400 styk.

Som sagt kan pindene købes på tilbud på. De koster knap 10 dollars eller ca. 65 kroner mod tidligere det dobbelte.

Spørgsmålet er, om det ikke hurtigt ændrer sig, hvis den øjeblikkelige stigning i Corona fører til genoplivning af tidligere afstandskrav….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsung er igen suveræn