Spotify hylder Netflix

Hvornår kommer OnePlus 10?

(Foto: Gizchina / Weibo)

I det meste af 2021 har OnePlus været tavs og tilbageholdende om sine topklasse telefoner. I stedet har OnePlus markeret sig med en stribe mellemklasse mobiler med 5G. Senest en speciel PAC-MAN version af Nord 2 5G modellen.

I gamle dage var det ellers de store toptelelefoner, som OnePlus satsede stærkest på og markedsførte som ”flagship killers:” Mobiler, som tilbød samme specifikationer som de mere kendte mærker, men til mærkbart lavere priser.

I dag er OnePlus’ topmodeller ikke meget billigere end konkurrenterne, og antallet af modeller sågar skåret ned. F.eks. fik vi ikke en OnePlus 9T model her i efteråret, sådan som vi plejer.

Det næste trin i topklassen må derfor være OnePlus 10, men hvornår får vi mon den at se?

Rygte-smedene i de kinesiske sociale medier er dybt uenige. Nogle siger januar, mens de seneste taler om april næste år. Det vil sige senere end 2022 modellerne fra rivaler som Samsung, Xiaomi, Vivo, Motorola eller Nokia.

(Foto: @OnLeaks X @ZoutonUS)

Til gengæld er spåmændene ret enige om de tekniske specifikationer på OnePlus 10 og 10 Pro – og at OnePlus formentlig ikke kommer med klart forbedrede kameraer. Et område, hvor mange mener, at OnePlus står lidt svagt i forhold til konkurrenterne i topklassen.

OnePlus 10 Pro skal angiveligt få tre kameraer på ryggen – med 48 megapixel til hovedlinsen, 50 MP til en super-vidvinkel og 8 MP et tele-objektiv, der kan zoome 3,3 gange optisk. .Det er nærmest det samme som på forgængeren OnePlus 9 Pro. Det samme er, at den svenske foto-veteran Hasselblad har igen været med på sidelinien med råd og dåd.

Mere spændende ser en ny OLED skærm ud, der skal være lynhurtig. Den er på 6,7 tommer, viser fornem Quad HD+ grafik og opdaterer billedet 120 gange i sekundet.

OnePlus 10 ventes også at få Qualcomms nye Snapdragon 8 Gen 1 som motor. Den kunne også hedde Snapdragon 898, men Qualcomm har besluttet at ændre navn på sine topklasse processorer.

Mange havde også forventet, at OnePlus ville blive en af de første mobilmærker med den nye motor i. Det bliver ikke tilfældet denne gang. Efter al sandsynlighed kommer Motorola først og derefter Samsung med sine nye Galaxy S22 telefoner.

Kameraerne på OnePlus 10 bliver placeret på et firkantet panel. (Foto: @OnLeaks X @ZoutonUS)

Den super-kraftige processor assisteres af enten 8 eller 12 GB DDR5 RAM og 128 GB eller 256 GB lager med UFS 3.1 lagerstyring.

Batteriet bliver på 5.000 mAh, der formentlig kan lades vildt hurtigt op via kabel med 125 watt. Det vil sige, at mobilen kan fyldes op med ny energi på under en halv time.

Endelig bliver OnePlus 10 vand- og støvtæt efter de skrappe IP68 regler. Godt at vide, hvis man har en tendens til at tabe sin telefon i vand eller mudder eller færdes i sandstorme.

Priser er der ingen, som tør gætte på endnu, men OnePlus 10 bliver næppe billigere end den nuværende model 9….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spotify hylder Netflix