Nike åbner i Metaverse

Facebook kryptering forsinkes

Facebook – undskyld Meta – har efterhånden mange gange annonceret, at man ville indføre  en automatisk kryptering af alle indlæg i Facebook og Instagram. Præcist, som vi kender det fra søster-mediet WhatsApp.

Nu kunne det se ud, som om planerne er blevet forsinket yderligere. Ifølge den britiske avis ”The Telegraph” skulle end-to-end krypteringen være kommet i 2022, men er nu udsat til en gang i 2023. Meta vil være sikker på, at tingene gøres ordentligt.

Både Facebook Messenger og Instagram har en begrænset mulighed for at sikre sine indlæg med kryptering. Det kræver f.eks, at man manuelt starter en såkaldt ”Secret Conversation” i Messenger.

Meta Gruppen vil bl.a. indføre automatisk kryptering for at beskytte social media brugere mod online misbrug og mobning.

Omvendt er mange myndigheder og politikere imod den generelle kryptering. Den vil gøre det sværere for f.eks. politiet at forfølge kriminelle i de sociale medier….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike åbner i Metaverse