Snart må du reparere din Apple selv

Musen til den seriøse gamer

(Foto: Logitech)

Sportstøjs-fabrikanter designer nye sneakers sammen med populære idræts-stjerner, og bilfirmaer henter hjælp fra Formel-1 piloter. Tilsvarende bruger kaffemaskine giganter skuespillere som reklame-søjler. Hos Nespresso er det George Clooney og hos DeLonghi Brad Pitt.

Hvorfor skulle fabrikanter af it-tilbehør så ikke alliere sig med verdens måske bedste computer-spillere, når man ville designe og udvikle en helt ny mus til gamer-folket.

Michael Grzesiek med kunstner-navnet Shroud er måske ikke kendt i den brede offentlighed. Til gengæld ved alle med interesse for e-sport og gaming, hvem han er.

(Foto: Logitech)

Shroud er nemlig tidligere professionel computer-spiller og var længe betragtet som den absolutte superstjerne i ”first-person-shooter” spillet ”CS:GO”. I dag hygger Shroud sig som YouTube kendis og streamer på Twitch.

Ideen hos Logitech har været at forbedre sin velkendte G303 mus med input fra super-gameren. Resultatet er den nye Logitech G303 Shroud Edition Gaming Mouse.

Selve den ydre form er optimeret. Sideknapperne er flyttet, kontakt-sensorer ændret, og den ergonomiske side med finger-placeringerne forbedret.

Logitech sælger også en særlig “bærepose” til den nye gamermus. (Foto: Logitech)

Nyheden kommer også med Logitechs trådløse Lightspeed teknologi til lynhurtig kommunikation med begivenhederne på skærmen. Samtidig sidder der en Hero 25K sensor i musen. Den er så præcis, at den skal reagere på bevægelser på under en mikron – det er en 1/1.000 millimeter.

Den nye gamer-mus er meget let – 75 gram – og kan køre i imponerende 145 timer på en batteri opladning.

Logitech G303 Shroud Edition Wireless Gaming Mouse kommer på markedet her I november til en typisk pris på 999 kroner….

(Foto: Logitech)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart må du reparere din Apple selv