Instagram strammer person kontrol

Motorola giver meget for pengene

(Foto: Motorola)

De fleste store fabrikanter af Android telefoner har enten præsenteret eller udsendt deres første smartphones med Qualcomms nyeste Snapdragon 888+ processor ombord.

Snapdragon 898 er på vej og lander formentlig i de første mobiler fra februar, men indtil da vil 888+ processoren være den kraftigste motor fra Qualcomm på markedet.

Motorola har indbygger chipsættet i sit nye moto g200 5G flagskib, der havde officiel verdens-premiere i Kina i går. Telefonen lander i danske butikker den 6. december til den forbløffende lave pris på 3.699 kroner.

For at kunne presse prisen så langt ned, ser Motorola ud til at måtte gå på kompromis et par steder: Først og fremmest i skærmen og i coveret, der er lavet af plastik. Ikke metal eller glas.

Motorola sparer penge ved at lade stel og cover på den nye topklasse telefon være lavet af plastik. (Foto: Motorola)

Skærmen er ikke af den lysstærke AMOLED type som hos konkurrenterne. I stedet bruger Motorola en billigere LCD udgave, der dog ikke ser ud til at være så ringe endda.

Displayet er således på hele 6,8 tommer og kan vise grafik i Full HD+ kvalitet. Hastigheden ser ud til at være helt i top med en opdaterings-frekvens på 144 Hz.

Dermed holder Motorola trit med de bedste mobile til gamer-folket. Desuden kan skærmen arbejde med dynamiske HDR10 videoer.

Bag på moto g200 5G sidder tre kameraer med en 108 megapixel sensor i hovedlinsen. Den giver mulighed for at optage videoer i 8K kvalitet og slow motion med flotte 960 billeder i sekundet (fps).

(Foto: Motorola)

Det store objektiv assisteres af en dybde-sensor på 2 MP og en ultra vidvinkel på 13 MP. Den fungerer også som makro-linse til nær-optagelser og er udstyret med  en egen autofokus.

Energien henter Motorola nyheden fra et pænt stort batteri på 5.000 mAh. Det kan lades op med 33 watt via kabel, hvilket ikke er imponerende for en topklasse telefon. På den anden side koster moto g200 5G altså også betydeligt mindre end sine direkte konkurrenter fra f.eks. Samsung.

Køberen får en USB-C port og en fingeraftryks-skanner, der sidder i siden – ikke gemt under skærm-glasset. Igen et kompromis for at holde prisen nede.

Telefonen har Dolby Atmos lyd. Den fås i versioner med 8 GB hurtig DDR5 RAM og enten 128 eller 256 GB lager med effektiv UFS 3.1 styring. Android 11 er standard, men Android 12 kommer om et par måneder.

Motorola har givet coveret et mat finish, der får telefonen til at se dyrere ud. (Foto: Motorola)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram strammer person kontrol