Musen til den seriøse gamer

Instagram strammer person kontrol

(Foto: Webster2703 / Pixabay)

De sociale medier er plaget af masser af falske profiler, bots og scammers, der giver sig ud for at være en person, de slet ikke er.

I de seneste par år er det blevet et reelt problem, som medierne arbejder hårdt på at løse på en eller anden smart måde.

Instagram er nemlig på vej med en funktion, hvor brugere skal tage en selfie video med sig selv for at bekræfte, hvem de er.

Den nye sikkerheds-funktion er endnu ikke meldt ud officielt, men en Instagram-kender – Matt Navarra – har fundet den gemt i app’en og meldt ud om den via sin Twitter konto.

Ifølge Navarra påstår Instagram – og dermed Facebook eller Meta – at videoen ikke vil blive anvendt til ansigts-genkendelse eller til at samle på brugernes biometriske data.

Instagram vil også garantere, at videoen aldrig vil blive offentliggjort. Instagram skal heller ikke have adgang til at bruge videoerne til andre formål. Videoerne vil blive slettet automatisk efter 30 dage….

(Illustration. Twitter)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musen til den seriøse gamer