Hver 10. af os er sukkersyg

Hold sveden fra dit Apple Watch

 

(Foto: Twelve South)

Smartwatches er virkelig blevet smarte i de senere år, fordi de kan følge deres bæreres sundheds-tilstand, hjælpe med at komme i bedre form – og gøre det hele underholdende med streamet musik via øretelefoner.

Problemet er blot, at langt fra alle smartwatches er lige velegnede til hårdhændet behandling under træning, sport, fitness og andre udendørs aktiviteter.

Det gælder ikke mindst det mest populære ur af alle – Apple Watch – der først i den aller-seneste udgave er blevet officielt vandtæt og pænt robust.

Den amerikanske tilbehørs-specialist Twelve South har derfor lanceret et nyt ActionBand. Urremmen – for det er nyheden jo inderst inde – er måske ikke ligefrem elegant.

Til gengæld ser den ud til at være et effektivt ”sweat band” med en god og sikker plads til Apple Watch i midten.

(Foto: Twelve South)

Under træning og konkurrence-sport kommer udøveren til at svede, og det er almindelige urremme sjældent gearet til at håndtere. De begynder at blive glatte og glider rundt om håndleddet, mens selve uret bliver fedtet og vådt at krops-safterne.

Twelve South’ nye ActionBand er fremstillet i en blanding af blødt og strækbart lycra, så det kan placeres overalt på ejerens arm – fra håndled og underarm til overarm og biceps.

Når dagens fysiske aktiviteter er overstået, kan man smide urremmen i vaskemaskinen og have den ren og klar næste morgen.

ActionBand er samtidig designet, så alle typer Apple Watch kan placeres midt i svede-remmen – med fuld adgang til urets krone og knapper.

Twelve South tager 30 dollars for den nye sports-rem til Apple Watch.Til den pris får man faktisk to – nemlig selve urremmen og en ekstra svedebånd i samme grå design til den anden arm….

(Foto: Twelve South)

(Foto: Twelve South)

(Foto: Twelve South)

(Foto: Twelve South)

(Foto: Twelve South)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hver 10. af os er sukkersyg