Antik Apple er formue værd

Dansk skydespil storsælger

(Foto: Ghost Ship Games)

Det danske computerspil ”Deep Rock Galactic”, der fås til pc via Steam platformen og til Microsofts Xbox spillekonsol, har i dag passeret tre millioner solgte enheder world-wide.

Desuden har over 233.000 kunnet set dværgene i spillet om minedrift på en enkelt dag i her i november. Det er en ny rekord.

Siden lanceringen har ”Deep Rock Galactic” fans tilbragt over 125 millioner timer i den virtuelle Hoxxes verden. De har købt over 1,4 millioner udvidelses-pakker ud over de tre millioner grundspil.

”Deep Rock Galactic” er en multi-player-titel, der har en meget loyal og passioneret brugerskare. Spillet er udviklet i et samarbejde mellem danske Ghost Ship Games og svenske Coffee Stain Publishing.

Succes’en har betydet, at de to i dag er søster-selskabet. Begge ejes af den store svenske Embracer Group, der har over 8.500 ansatte fordelt på 83 spil-udviklings-studier verden over.

En ny ”Deep Rock Galactic” sæson 1 til ”Performance Pass” er fra i dag tilgængelig på Steam og kommer til Xbox den 18. november….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Antik Apple er formue værd