40 pct af os skaber indhold

3 løber ind i Parken

 

(Foto: Thomas Serer / Unsplash)

Danmarks national-stadion – Parken – har budt på mange store øjeblikke i landskampe, koncerter og FCK opgør.

Til gengæld har oplevelsen været mildest talt dårlig, når man som gæst i Parken har kæmpet for at få en ordentlig forbindelse på mobiltelefonen.

Parken har været som et sort hul, der gjorde det stort set umuligt at streame f.eks. billeder fra andre fodboldkampe på mobilen, som blev afviklet samtidig.

Desuden har tusinder af gæster måttet vente med at poste billeder og videoer til efter kampen, koncerten eller eventet, når det hele var slut, og folk er på vej hjem.

Det skal være fortid og historie om nogle måneder, når Parken får installeret et helt nyt og fuldt moderne mobilt bredbånd.

Det skal teleselskaberne 3 og GlobalConnect sikre. 3 har samtidig indgået et langsigtet partnerskab med Parken under titlen ”Parken – Connected by 3”. Selve Parken skal fortsat hedde Parken.

”Vi har et ansvar og en pligt til at bringe Parken ind i fremtiden, så den er danskernes hjemmebane både fysisk og digitalt for kommende generationer.” understreger Jacob Lauesen. Han er kommerciel direktør i Parken Sport & Entertainment.

”Parken – Connected by 3” partnerskabet går i luften fra årsskiftet- Det nye netværk vil være klar i Parken i løbet af foråret 2022….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

40 pct af os skaber indhold