Er videomøder bedre end fysiske?

Ny Galaxy FE kommer til januar

(Foto: Gizchina)

I løbet af det seneste år har vi adskillige gange set og hørt, at nu kommer Samsung omsider med sin nye Fan Edition model af sine populære Galaxy S21 smartphones.

Hver gang er vi blevet skuffet. De seneste par gange sikkert, fordi Samsung – som alle andre – har haft problemer med at skaffe tilstrækkeligt med nøgle-komponenter.

Nu skulle det imidlertid være rigtigt: Ifølge adskillige store medier i Asien vil Samsung præsentere den nye Galaxy S21 FE i forbindelse med CES Show i Las Vegas straks i begyndelsen af januar.

Spørgsmålet bliver så, om Samsung ikke ændrer navnet til 22. Godt en måned senere end den forholdsvis billige FE kommer nemlig også de nye Galaxy S22 telefoner inklusive en opgraderet Ultra. Det vil jo se dumt ud med to eller tre S22 modeller og så en forsinket S21.

Ifølge de asiatiske medier holdt Samsung længe sin S21 FE tilbage, fordi salget af firmaets klaptelefoner er gået over al forventning. Når nu S22 kommer om et par måneder, ville FE ligesom være lidt til overs.

Den nye FE model komer med Android 12 og i fire farver. (Foto: WeChat)

Tilsyneladende har Samsung nu ændret mening igen igen.

Hvis såfremt ifald Samsung Galazy S21 eller S22 FE dukker op lige efter nytår, vil det formentlig være med en hurtig 6,4 tommers AMOLED skærm.

Den har fingeraftryks-skanneren gemt under sit glas. Displayet har desuden en billed-opdatering på 120 Hz, så mobile er rigtig god til computerspil.

 

Motoren vil som udgangspunkt være Qualcomms Snapdragon 888, men i en række lande vil den blive erstattet af Samsungs Exynos 2100 processor i en række lande. Et af dem er Danmark.

Designet på den næste FE vil lægge sig tættere på sine større Galaxy S søskende end tidligere. Det kan bl.a. ses i placeringen af de tre kameraer på bagsiden.

Batteriet bliver på 4.500 mAh. Det kan lades relativt hurtigt op med 25 watt via kabel. For at holde prisen nede, er FE pakket ind i plastik i stedet for glas eller metal. Coveret fås i fire farver….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er videomøder bedre end fysiske?