Apple-stifter skuffet over iPhone 13

Danske spilstudier går sammen

(Foto: Ugly Duckling Games)

Københavnske Ghost Ship Games, der er mest kendt for computerspillet ”Deep Rock Galactic”, har været på indkøbstur i Aarhus.

Her har man overtaget Ugly Duckling Games, der har en vision om at give skole-elever over hele verden bedre lære-værktøjer ved hjælp af 3D animerede fortællinger, som de selv kan være med til at lave.

Værktøjet hedder ”Drama Studio”, og det ruller i disse dage ud til de første elever. og ruller i disse dage ud til de første elever.

”Drama Studio” bygger på viden om og erfaringer med alt det, der virker motiverende i moderne computerspil, men her skræddersyet til lærernes og ikke mindst elevernes behov og hverdag i skolen.

Aarhusianske Ugly Duckling Games, der specialiserer sig i skole-sektoren, bliver nu del af en global spilkoncern. (Foto: Ghost Ship Games)

Ugly Duckling Games har stærke bånd til den meget aktive danske forskning om spil og læring. På den måde har det aarhusianske softwarehus hele tiden fingeren på pulsen i forhold, hvad der fungerer i den unge målgruppe.

Ugly Ducklings nye ejere – Ghost Ship Games – har været på en lignende rejse. Selskabet blev stiftet i 2016 af seks veteraner fra den spil-industri.

Ghost Ships første spil ”Deep Rock Galactic” har vundet en stribe internationale og danske priser.

Spillet er efterhånden solgt i over 2,5 millioner eksemplarer og har placeret Ghost Ship Games til et mellemstort softwarehus med 27 ansatte og er god position i markedet for Steam (pc-spil), PlayStation og Xbox.

Tidligere i år blev Ghost Ship Games opkøbt af den store svenske Embracer Group. Sammen med sine søsterselskaber i andre lande har Gruppen over 8.500 ansatte fordelt på 83 spil-udviklings-studier….

Ghoat Ship Games i København blev tidligere i år overtaget af den svenske, men globalt agerende Embracer Group. (Foto: Ghost Ship Games)

 

 

 

https://embracer.com/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple-stifter skuffet over iPhone 13