iPhone 13 har magten i Danmark

Beats mere sporty

(Foto: Apple)

Apple har travlt med at sende ny vellyd i ørerne på sine tilhængere.

Først kom tredje generation af AirPods på markedet for nylig. Nu kommer så turen til de nye trådløse Fit Pro øretelefoner fra Apples datterselskab Beats by Dr. Dre.

Som deres navn allerede antyder, skal Fit Pro være de mest sporty øretelefoner fra Beats. Det ses tydeligst i de små vinger – ”wingtips” – som hver øreprop er forsynet med.

De hjælper med at holde øretelefonen bedre fast i bærerens ydre øre, så de ikke falder ud under fysiske belastninger som sport, motion og fitness.

(Foto: Apple)

Beats Fit Pro er desuden vandtætte efter IPX4 standarden. I praksis skal de kunne tåle lidt regnvejr og overleve, at bærerens sved lander på øretelefonerne.

Bortset fra ”vingerne” og øretelefonernes farve ligner Fit Pro Beats Studio Pro modellen til forveksling, der kom på markedet tidligere i år.

Rent teknisk er de også identiske. Desuden rummer Fit Pro en række af de bedste features fra Apples helt nye AirPods 3 øretelefoner.

Dog er Fit Pro mere avanceret på det vigtigt punkt. De nye sporty Beats øretelefoner indeholder aktiv støjreduktion (ANC):

(Foto: Apple)

Brugeren har tre trin af ANC at vælge imellem. Man kan koble støj udefra helt bort. Man kan også tænde for en Transparency Mode, så man kan høre med på, hvad der sker omkring en. Og endelig kan man koble ANC helt fra og i stedet benytte øretelefonernes Adaptive EQ funktion manuelt.

Som på en række andre Beats øretelefoner kan støjreduktionen indstille sig selv automatisk  i ”real time”. Her skanner ANC løbende omgivelsernes støj og tilpasser sig efter den.

Da Beats er et Apple-ejet selskab, har det en åben dør til Apples seneste teknologi. Det betyder bl.a, at Fit Pro rummer H1 chippen, der gør det nemt at parre øretelefonerne med f.eks. en iPhone.

De nye øretelefoner kan samtidig arbejde med den nyeste Spatial Audio surround feature fra streaming tjenesten Apple Music. Den tilpasser f.eks. lyden til, om man drejer hovedet.

Endelig kommer Beats Fit Pro naturligvis med Apples hud-registrerende sensorer, der opdager, om man har øretelefonerne i øret eller ej. Sensoren kobler så enten musikken til, afbryder den eller sætter afspilningen på pause.

Beats oplyser, at Fit Pro kan spille i seks timer med støjreduktionen tændt. Lægger man øretelefonerne i bæreæsken, når de ikke er i brug, øges spilletiden til maksimalt 27 timer. Har man ANC koblet fra, øges spilletiderne til henholdsvis syv og 37 timer.

Beats Fit Pro kan købes i USA fra den 5. november. Her fås de i kulørerne sort, hvis, grå og lilla. Prisen ligger på 200 dollars eller ca. 1.300 kroner.

De nye Fit Pro optræder endnu ikke på Apples danske hjemmeside. Til gengæld står Beats Studio Pro som en nyhed, selvom de blev lanceret i USA i foråret….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 13 har magten i Danmark