Aircon i dit krus

Nu er Vista til det hele

(Foto: Vista)

De fleste kender navnet VistaPrint som det sted på internet, hvor man hurtigt og nemt kan få designet og trykt visitkort.

Gennem strategiske opkøb har Vistas ejer Crimpress udvidet sine aktiviteter, så lyntryk bare er en af mange.

Det seneste er overtagelsen af Crello, der tilbyder ”gør-det-selv” digitalt design. Crello er nu omdøbt til VistaCreate og giver små virksomheder en let vej til at markedsføre sig i sociale medier. Også, hvis de ikke har erfaring i layout og design.

Vista brandet omfatter dermed hele pakken af design layout, print og digital publicering. Under Vista ligger nemlig nu VistaPrint, 99designs by Vista, Vista x Wix samt det nye VistaCreate.

Som led i opkøbet af Crello har Vista også overtaget den store online billedbase Depositphotos, der rummer over 200 millioner filer med f.eks. royalty-frie fotos, vector grafik, musik- og video-klip.

For et år siden købte Vista 99designs for at give sine kunder direkte adgang til dygtige designere, som kan tegne logoer, hjemmesider, emballage og meget mere.

Ifølge Vista består 82 procent af små virksomheders marketing-behov i dag af tryk, design og digital tilstedeværelse. Dette behov er øget stærkt under Corona pandemien.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aircon i dit krus