Enkl kan spille meget højt

Telenor sikrer sin andenplads

(Foto: Telenor)

Danmarks næststørste teleselskab – Telenor – kom ud af et rigtig godt tredje kvartal. Faktisk det bedste i 15 år, viser Telenors regnskab, som blev offentliggjort her til morgen.

I juni, juli og august øgede nordmændene deres danske omsætning med otte procent til 973 millioner kroner. Samtidig steg indtjeningen med syv procent til 278 mio. kroner før skat og afskrivninger (EBITDA).

Med 14.000 nye abonnenter på et år har Telenor især haft vokseværk i sin mobiltelefoni forretning. Fra andet til tredje kvartal er fremgangen på 5.00o, så Telenor nu har 1.688.000 mobilkunder. Det befæster Telenors andenplads på det danske marked efter YouSee.

Telenor har kastet sig ivrigt ind i kampen om hurtige internet til lave priser – og tilsyneladende med succes. Selskabets MaxSpeed har været med til at skaffe 7.000 nye abonnenter, så Telenor nu har 113.000 internet kunder i Danmark.

Nordmændene har I øvrigt været på det danske marked siden 2007, hvor de købte Sonofon af GN Store Nord. Siden har Telenor bl.a. ekspanderet ved at købe Klaus Riskær Pedersens internet-firma Cybercity i 2006 og svenske Tele2’s danske afdeling året efter….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enkl kan spille meget højt